Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291100132317

Al Haramain Amber Oud Black Edition унисекс парфюм 100 мл - EDP

115.90лв.
Al Haramain Amber Oud Black Edition е унисекс аромат, който въплъщава елегантност и дълбочина чрез комбинацията от кожени, дървесни и флорални нотки. Лансиран през 2023 година, този парфюм е създаден за хората, които търсят мощно и дълготрайно ухание, подходящо за всякакви поводи. Ароматът се открива с освежаваща и пикантна комбинация от кардамон, лавандула и грейпфрут. Лавандулата внася усещане за спокойствие и хармония, докато кардамонът добавя леко пикантен и топъл акцент. Грейпфрутът придава на аромата свежест и цитрусова острота, която освежава композицията още от първото вдишване.Сърцевината на "Amber Oud Black Edition" разкрива богати и луксозни нотки на кожа, амбра и портокалов цвят. Кожата придава на аромата дълбочина и чувственост, създавайки усещане за изтънченост и сила. Амбрата добавя топлина и мекота, докато портокаловият цвят внася лек флорален контраст, който балансира по-тежките акорди и придава свежест на композицията.Базовите нотки включват ветивер, амбъргрис и бензоин, които осигуряват дълготрайност и устойчивост на аромата. Ветиверът добавя земни и дървесни нюанси, амбъргрисът придава солен и смолен характер, а бензоинът завършва аромата с топъл и леко сладък акцент. Тази комбинация създава финал, който е едновременно мощен и изискан. Al Haramain Amber Oud Black Edition е аромат за тези, които искат да се откроят със своя стил и харизма. Съчетавайки класическа кожена основа с модерни пикантни и дървесни нотки, този парфюм е идеален както за ежедневна употреба, така и за специални поводи. Независимо дали търсите аромат, който да подчертае вашата сила и увереност, или искате да направите незабравимо впечатление, Amber Oud Black Edition ще бъде вашият верен съюзник.
Връхни нотки: Кардамон, лавандула, грейпфрут
Сърдечни нотки: Кожа, амбра, портокалов цвят
Базови нотки: Ветивер, амбъргрис, бензоин
Година на създаване: 2023
Тип аромат: Кожен, дървесен, флорален


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU