Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
8054320902966

Xerjoff Levar del Sole - Casamorati 1888 Collection унисекс парфю 30 мл - EDP

165.90лв.
Xerjoff Levar del Sole от колекцията Casamorati 1888 е унисекс парфюм, лансиран през 2024 година. Ароматът съчетава шипрови и плодови нотки, като предлага свежест, елегантност и дълбочина в една балансирана композиция, която е вдъхновена от топлината и светлината на изгряващото слънце. Ароматът започва с освежаващ и искрящ микс от връхни нотки на ябълка, портокал, зелени нотки, роза, лимон и бергамот. Тези цитрусови и плодови акорди внасят ярка свежест и жизненост в композицията, което я прави изключително привлекателна и жива. Сърцевината на Levar del Sole разкрива флорална и пикантна комбинация от кардамон, теменужка, лилия и жасмин. Тези нотки добавят мекота и цветен букет, балансиран от леката пикантност на кардамона, която придава дълбочина и сложност на аромата. Базовите нотки включват дъбов мъх, пачули, бензоин, карамел и тонка боб, които осигуряват топъл, земен и сладък завършек на аромата. Пачулито и дъбовият мъх добавят класически шипров акцент, докато карамелът и нотките на тонка боб внасят гурмандска сладост и обгръщаща мекота. Xerjoff Levar del Sole е парфюм, който съчетава светлина и топлина, излъчвайки лукс и изтънченост, идеален е както за ежедневна употреба, така и за специални поводи.
Връхни нотки: ябълка, портокал, зелени нотки, роза, лимон, бергамот
Сърдечни нотки: кардамон, теменужка, лилия, жасмин
Базови нотки: дъбов мъх, пачули, бензоин, карамел, тонка боб
Лансиран: 2024 година
Тип аромат: Шипрови, Плодови


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU