Versace парфюми

Със своя изключителен вкус за изисканост и безупречен стил, марката Versace е една от водещите в света на модата и парфюмерията. Създадена от легендарния моден дизайнер Джани Версаче в края на 1970-те години, тази италианска марка бързо стана символ на розкош и изобилие. Изявата на Версаче в света на парфюмерията доведе до създаването на някои от най-иконичните аромати, които впечатляват и вълнуват.

Най-популярните Мъжки Парфюми на Versace

Водещата позиция в колекцията на Версаче е залична с мъжките парфюми. Сред тях изпъква безспорно Versace Eros Eau De Parfum - аромат, който олицетворява мъжественост и сила. Смесица от свежи нотки на лимон, мента и зелен ябълков плод, този парфюм допълнително впечатлява със своята сърцевина от виолетов лист и амброксан. Versace Eros Eau De Parfum е неповторимо покана към силните и стилни мъже, които ценят класата и изискаността.

Най-популярните Дамски Парфюми на Versace

За дамите, които се стремят към неповторима елегантност и женственост, Versace CRYSTAL NOIR е неизбежен избор. Този аромат е съчетание от съблазнителни нотки на гардения, пион и амбра, които допълват елегантната сила на парфюма. Versace CRYSTAL NOIR е подходящ за всяка дама, която иска да се чувства уверена и неповторима във всяка ситуация.

Новият парфюм на Версаче - Versace Pour Femme Dylan Purple

Със своята безкрайна елегантност и изтънченост, новият парфюм от марката - Versace Pour Femme Dylan Purple, въвежда свежа глава в света на женските аромати. Този аромат е съчетание от изкусителни нотки на лавандула, бор, черен пипер и касис, които правят Versace Pour Femme Dylan Purple истинско изкушение за всяка дама, която цени качеството и стила.

Съчетайте своята индивидуалност с безкрайната класа на марката Версаче и открийте своя нов любим парфюм, който ще ви превърне в икона на стил и елегантност.