Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
614514402023

Rasasi Fattan Pour Femme парфюм за жени 50 мл - EDP

41.90лв.
Rasasi Fattan Pour Femme Eau de Parfum е изискан и женствен аромат, лансиран през 2012 година. Този аромат съчетава плодови, флорални и ориенталски нотки, създавайки елегантна и многопластова композиция, която излъчва изтънченост и чар. Ароматът започва с искрящо и пикантно съчетание от мандарина, бергамот и розов пипер. Мандарината внася сладост и свежест, докато бергамотът добавя цитрусова острота. Розовият пипер внася леко пикантен и енергизиращ елемент, който създава ярко и освежаващо начало. В сърцето на аромата доминират изящни флорални акорди от жасмин, нероли, ирис, роза и пачули. Тези нотки придават богатство и чувственост на композицията. Жасминът и неролито добавят сладост и мекота, докато ирисът и розата допълват с елегантност и класическа женственост. Пачулито внася земен и леко дървесен акцент, който балансира сладостта на флоралните нотки. Базовите нотки от кожа, мускус и амбра създават дълготраен и чувствен завършек. Кожата придава на аромата топлина и дълбочина, докато мускусът добавя мекота и чувственост. Амбрата допринася за богатия и луксозен характер на аромата, правейки го дълготраен и запомнящ се. Rasasi Fattan Pour Femme е аромат, който съчетава свежест, флорална изтънченост и ориенталска чувственост в една хармонична и елегантна композиция. Той е идеален за жените, които искат да изразят своята женственост и стил, като оставят трайно впечатление. Подходящ е както за ежедневна употреба, така и за специални поводи.
Връхни нотки: Мандарина, бергамот, розов пипер
Сърдечни нотки: Жасмин, нероли, ирис, роза, пачули
Базови нотки: Кожа, мускус, амбра
Тип аромат: Плодов, флорален, ориенталски
Година на създаване: 2012


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU