Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
614514406021

Rasasi Dorar - Al Tawleefa Collection унисекс парфюм 100 мл - EDP

117.90лв.
Rasasi Dorar Al Tawleefa Collection Eau de Parfum е уникален унисекс аромат, лансиран през 2021 година, който съчетава ориенталски и дървесни нотки в сложна и завладяваща композиция. Този парфюм отразява изтънчеността и дълбочината на модерната ориенталска парфюмерия, като е създаден за тези, които търсят баланс между свежест и чувственост. Ароматът започва с жизнерадостна и плодова комбинация от бергамот, мандарина, ананас и слива. Тези нотки добавят сладост и свежест, като придават на парфюма ведро и ободряващо начало. Ананасът и сливата внасят допълнителна плодова дълбочина и мекота, която веднага привлича вниманието. В сърцето на композицията се разгръщат елегантни флорални нотки на роза, момина сълза и иланг-иланг, които добавят чувствена мекота и женственост. Тези цветя са деликатно съчетани, за да балансират плодовите нотки с елегантност и изтънченост.Базовите нотки създават топъл и чувствен завършек, благодарение на ванилия, мускус, амбра, тонка боб, дървесни нотки и уд. Ванилията и мускусът придават сладост и мекота, докато амбрата и удът добавят плътност и интензивност. Тези нотки създават трайно и запомнящо се усещане, което остава на кожата дълго време. Rasasi Dorar Tawleefa Collection е аромат, който съчетава свежестта на плодовите нотки с дълбочината на ориенталските акорди. Това го прави подходящ както за ежедневна употреба, така и за специални поводи, когато искате да се откроите със стил и изтънченост.
Връхни нотки: Бергамот, мандарина, ананас, слива
Сърдечни нотки: Роза, момина сълза, иланг-иланг
Базови нотки: Ванилия, мускус, амбра, тонка боб, дървесни нотки, уд
Тип аромат: Ориенталски, дървесни
Година на създаване: 2021


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU