8436543924299

Ramon Monegal The New Paradise унисекс парфюм 100 мл - EDP

245.90лв.
Ramon Monegal the New Paradise Eau de Parfum е унисекс парфюм, който улавя съвършената хармония между природата и сетивата. Създаден за тези, които търсят уникално и запомнящо се ухание, този аромат ви пренася в един нов свят на спокойствие и вдъхновение. Ароматната композиция започва с ободряващата свежест на смокиня, папрат и цитруси. Тези връхни нотки създават жива и искряща атмосфера, напомняйки на свежо утро в рая, изпълнено с природна енергия. Смокинята добавя сладък, плодово-зелен характер, докато папратът придава зелена прохлада. Цитрусовите нотки обогатяват композицията с допълнителна свежест и лекота, което събужда сетивата с наситена жизненост.
В сърцето на аромата, жасминът, розата и момината сълза разгръщат своята флорална магия. Тези сърдечни нотки добавят нежност и елегантност на композицията. Жасминът внася чувственост, докато розата добавя класическа романтика, а момината сълза придава деликатна свежест и чистота на аромата.Финалът на The New Paradise е топъл и дълготраен, благодарение на земните нотки на дъбов мъх, мускус и кехлибар. Тези базови нотки осигуряват усещане за комфорт и дълбочина, придавайки на парфюма дълготрайност и изисканост. Дъбовият мъх внася усещане за зелена, дървесна основа, докато мускусът и кехлибарът добавят топлина и чувственост, които завършват аромата с фин, обгръщащ финал. Ramon Monegal The New Paradise е идеалният избор за хората, които ценят природата, елегантността и уникалността в своя аромат. Това ухание е предназначено за тези, които искат да се потопят в свят на свежест, дълбочина и спокойствие, като същевременно се открояват със своя стил и присъствие. Независимо дали е за ежедневна употреба или за специални моменти, този аромат е подходящ за всеки, който иска да излъчва увереност и хармония. Връхни нотки: Смокиня, Папрат, Цитруси
Сърдечни нотки: Жасмин, Роза, Момина сълза
Базови нотки: Дъбов мъх, Мускус, Кехлибар
Лансиран: 2019
Тип парфюм: Флорални, Плодови


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU