8436543924190

Ramon Monegal Invisible but Cool унисекс парфюм 100 мл - EDP

145.90лв.
Ramon Monegal Invisible but Cool Eau de Parfum е унисекс парфюм, лансиран през 2022 година, част от ексклузивната колекция на известния парфюмерист Рамон Монеґал. Този парфюм се отличава със своята елегантност и способност да бъде забележим, въпреки своята "невидимост", което го прави подходящ както за ежедневни, така и за специални поводи.
Връхните нотки на бергамот, сладък портокал и кориандър придават на парфюма освежаващо и леко начало, съчетавайки искряща цитрусова свежест със зелени нюанси. Сърцето на парфюма разкрива нежната комбинация от жасмин, нероли и виолетка, които придават чувственост и дълбочина. Базовите нотки от сандалово дърво, мате и дъбов мъх добавят земна топлина и дълготрайност на аромата, създавайки хармонично и запомнящо се ухание. Този парфюм е насочен към съвременни мъже и жени, които обичат ненатрапчиви, но елегантни аромати. Invisible But Cool е подходящ за хора, които ценят баланса между свежест и топлина в техните ухания и търсят парфюм, който лесно може да се адаптира към различни ситуации и сезони.
Връхни нотки: Бергамот, Сладък портокал, Кориандър
Сърдечни нотки: Жасмин, Нероли, Виолетка
Базови нотки: Сандалово дърво, Мате, Дъбов мъх
Лансиран: 2022
Тип парфюм: Флорални, Дървесни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU