8436543924411

Ramon Monegal Bravo унисекс парфюм 100 мл - EDP

305.90лв.
Ramon Monegal Bravo Eau de Parfum е унисекс парфюм, който символизира сила, дързост и лукс. Лансиран през 2015 година, този парфюм е създаден за хора, които обичат да изразяват своята увереност и индивидуалност чрез аромата си. Bravo е вдъхновен от изкуството на парфюмерията и е създаден с намерението да бъде ода за смелостта и майсторството. Началото на аромата включва смел микс от плодови и флорални нотки, като касис, ягода, кайсия, в комбинация с меките и чувствени нотки на роза и жасмин. Това придава на парфюма свеж и жизнен старт, който привлича вниманието.
Сърцевината на Bravo включва дързък и интензивен кожен акорд, обогатен с канела, карамфил и леко горчиви нотки от артемизия. Тази комбинация създава богат и плътен среден слой, който придава на аромата силен характер и чувственост.Финалът на парфюма е изграден около мускус, амбър и мъх, които добавят дълбочина и трайност на композицията. Тези базови нотки осигуряват топъл и дълготраен шлейф, който продължава да се усеща часове след нанасяне. Ramon Monegal Bravo Eau de Parfum е парфюм, създаден за тези, които не се страхуват да оставят трайно впечатление. Той е идеален за вечерни събития и специални поводи, когато искате да излъчвате увереност и елегантност.
Връхни нотки: Касис, Ягода, Кайсия, Жасмин, Роза
Сърдечни нотки: Кожа, Карамфил, Канела, Артемизия
Базови нотки: Мускус, Мъх, Амбър
Лансиран: 2015 година
Тип аромат: Кожено-дървесен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU