8436543920505

Ramon Monegal Atractone Musk унисекс парфюм 50 мл - EDP

185.90лв.
Ramon Monegal Atractone Musk Eau de Parfum е унисекс аромат, който въплъщава чувствеността и елегантността на мускусните и флоралните нотки. Лансиран през 2022 година, този парфюм е създаден, за да предложи балансирана композиция, подходяща както за ежедневна употреба, така и за специални поводи. Началото на аромата е свежо и енергично, благодарение на озонови нотки, които носят усещане за чистота и ефирност. Те са допълнени от алдехиди, които добавят искряща свежест и придават съвременен и динамичен характер. В комбинация с кашемеран и кимион, началото на този парфюм е топло и пикантно, което създава уникално първо впечатление.Сърцевината на Atractone Musk е изпълнена с момина сълза, люляк, жасмин и циклама, които придават на аромата романтична и флорална мекота. Тези нотки добавят елегантност и лекота, създавайки усещане за деликатност и женственост.
Базовите нотки осигуряват траен и чувствен финал с комбинация от мускус, малина, сандалово дърво и амбър. Мускусът е централната фигура в тази композиция, придавайки на парфюма дълбочина и съблазнителност. Добавените плодови и дървесни нотки завършват аромата с топлина и мекота. Ramon Monegal Atractone Musk Eau de Parfum е не само аромат, който очарова със своята сложност, но и символ на увереност и стил. Той е идеален за онези, които обичат баланса между свежестта и чувствеността, като оставя дълготраен и запомнящ се шлейф, който превръща всяко присъствие в уникално изживяване. Връхни нотки: Озонови нотки, Алдехиди, Кашмеран, Кимион, Розов пипер (Baie rose)
Сърдечни нотки: Момина сълза, Люляк, Жасмин, Циклама
Базови нотки: Мускус, Малина, Сандалово дърво, Амбър
Лансиран: 2022 година
Тип аромат: Ароматични, Мускусни, Флорални


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU