8436543924350

Ramon Monegal Alhambra Oud Extrait de Parfum унисекс парфюм 100 мл - EDP

555.90лв.
Ramon Monegal Alhambra Oud Extrait de Parfum е унисекс аромат, лансиран през 2019 година, който съчетава богати ориенталски и дървесни акорди. Този парфюм отразява лукса и чувствеността на ориенталската парфюмерия, като същевременно предлага интензивно и многопластово изживяване. Началото на аромата е съблазнително, благодарение на комбинацията от портокалов цвят, който носи свежест, и роза и уд, които придават топлина и екзотика. Тази комбинация създава изразително, но в същото време нежно начало, подходящо както за мъже, така и за жени.Сърцевината на Alhambra Oud е доминирана от жасмин и роза, които добавят флорална мекота и елегантност към композицията. Тези цветя, в комбинация с уд, подсилват чувствеността на аромата, като създават ориенталско-преливаща структура, която постепенно разгръща богатството на съставките.
Финалът на този аромат е дълбок и траен, с амброксан, който осигурява мускусна чувственост, комбиниран с бреза и уд, които добавят земни и опушени нотки. Това създава мощен и запомнящ се шлейф, който продължава да се усеща дълго време след нанасяне.
Връхни нотки: Портокалов цвят, Роза, Уд
Сърдечни нотки: Жасмин, Роза, Уд
Базови нотки: Амброксан, Бреза, Уд
Лансиран: 2019 година
Тип аромат: Ориенталски, Дървесен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU