8436543924077

Ramon Monegal Agar Musk унисекс парфюм 100 мл - EDP

215.90лв.
Ramon Monegal Agar Musk Eau de Parfum е унисекс аромат, който въплъщава елегантността и дълбочината на ориенталско-дървесните композиции. Лансиран през 2009 година, този парфюм е израз на изтънченост и сила, комбиниращ богатите дървесни нотки на уд с чувствеността на мускуса.
Началото на аромата е пикантно и наситено благодарение на индийското орехче, което придава лека острота и топлина. Сърцевината разкрива кожа и ветивер, добавяйки земни и кожени акорди, които правят аромата по-интензивен и богат. Базовите нотки на амбър, мускус и уд осигуряват гладък и дълготраен завършек, който оставя деликатен и чувствен шлейф.
Agar Musk е създаден за любителите на интензивни, дълбоки и многопластови аромати, които предпочитат баланс между пикантност и дървесна топлина. Подходящ е за вечерни събития и специални поводи, когато искате да направите впечатление. Връхни нотки: Индийско орехче
Сърдечни нотки: Кожа, Ветивер
Базови нотки: Амбър, Мускус, Уд
Лансиран: 2009 година
Тип аромат: Ориенталски, Дървесен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU