8717774840023

Nasomatto Silver Musk унисекс парфюм 30 мл - EXDP

225.90лв.
Nasomatto Silver Musk Extrait De Parfum е унисекс аромат, който въплъщава мистичността и чистотата на мускусните нотки. Лансиран през 2007 година, този парфюм съчетава уникални и контрастни нотки, които създават незабравимо усещане и подчертават характера на носителя.
Началото на аромата е със свежи и пикантни нотки на лимон и мащерка, които придават освежаващо и енергично въздействие. Сърцето на Nasomatto Silver Musk включва момина сълза и нероли, които добавят цветна и екзотична дълбочина. Базовите нотки на гваяково дърво, кожа, мускус и сандалово дърво осигуряват топъл и дълготраен финал, завършвайки композицията с изтънчен и завладяващ аромат
Алесандро Гуалтиери е талантът зад създаването на Nasomatto Silver Musk. Неговият усет за баланс и хармония превръщат аромата в истинско произведение на изкуството.
Nasomatto Silver Musk е перфектен избор за всеки, който цени уникалните и запомнящи се аромати. Идеален за ежедневието или за специални събития, този парфюм ще добави нотка лукс и стил към вашия ден
Връхни нотки: Лимон, мащерка
Сърдечни нотки: Момина сълза, нероли
Базови нотки: Гваяково дърво, кожа, мускус, сандалово дърво
Лансиран: 2007
Тип аромат: Мускусен
Парфюмерист: Алесандро Гуалтиери


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU