Най-добрите сделки за тази седмица! Виж всички тук >>>

Честно казано, най-ниска цена и промоция. После разгледах и си купих и други продукти, след като се уверих, че са оригинални. Допълнителните отстъпки с точки също са приятна изненада. Т. Е. - качество и цена. Цената привлича вниманието, качеството го задъ

четвъртък 06 август, 2020
Калоян Калчевски
 1. Защо избрахте Perfume-bg.eu за покупка на парфюм?
  Честно казано, най-ниска цена и промоция. После разгледах и си купих и други продукти, след като се уверих, че са оригинални. Допълнителните отстъпки с точки също са приятна изненада. Т. Е. - качество и цена. Цената привлича вниманието, качеството го задържа. Това, че ви има в Пазарувай. Ком също помага за избора.
 2. Доволни ли сте от покупките си в Perfume-bg.eu и бихте ли ни препоръчали на други хора?
  Да, вече го направих.
 3. Препоръки към Perfume-bg.eu:
  Възможност за получаване на 1-2 мл мостри на друг парфюм с поръчания, от същата ароматна гама. Това ще е директна реклама влияеща на повече от едно сетиво с мономални разходи.
 4. Какво мислите за поръчаните продукти:

  Benetton Unites Dreams Go Far мъжки парфюм:
  Много ми хареса. Оригинален и дълготраен. Понеже беше за подарък, направих втора поръчка и за себе си (виж предходната точка) .

  Bvlgari Omnia Pink Sapphire дамски парфюм:
  Също оригинален. Понеже беше трета покупка на същия модел, а предходните бяха от фирмени магазини в чужбина, сравнението беше емпирично потвърдено! :-) Продължавайте със същия качествен и конкурентен подход. Вече сте ми най-отпред в търсачките.