Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
3700458602944

Memo Paris Sicilian Leather унисекс парфюм 75 мл - EDP

295.90лв.
Memo Paris Sicilian Leather Eau de Parfum е унисекс парфюм, лансиран през 2018 година, който предлага уникална комбинация от цитрусови и кожени нотки, вдъхновена от богатата природа на Сицилия. Този аромат носи усещането за слънчева енергия и свежест, съчетани с дълбоки, земни акценти. Ароматът започва със свежи и ярки връхни нотки на кожа, лимон, битер портокал и кедър. Лимонът и битер портокалът внасят искряща цитрусова свежест, която се съчетава с плътния и земен аромат на кожата и кедъра, създавайки енергичен и привлекателен старт. Сърцевината на Sicilian Leather е богата и пикантна, благодарение на нотките на бергамот, лайм, кардамон, теменужени листа и кориандър. Бергамотът и лаймът добавят допълнителни цитрусови нюанси, докато кардамонът придава пикантност и топлина. Теменужените листа и кориандърът внасят зелени и билкови акценти, които обогатяват сърцевината с дълбочина и сложност.
Базовите нотки включват балсамова ела, гваяково дърво, пачули и акигалауд. Тези съставки придават на аромата дълготрайност и стабилност, със смолисти и дървесни нюанси.
Memo Paris Sicilian Leather е аромат, който съчетава свежестта на цитрусите с дълбочината на кожените акорди, подчертавайки уникалността и стилът на този, който го носи.
Връхни нотки: кожа, лимон, битер портокал, кедър
Сърдечни нотки: бергамот, лайм, кардамон, теменужени листа, кориандър
Базови нотки: балсамова ела, гваяково дърво, пачули, акигалауд
Лансиран: 2018 година
Тип аромат: Цитрусови, Кожени
Парфюмерист: Алиенор Масене


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU