Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
3700458602968

Memo Paris Kedu Eau de Parfum унисекс парфюм 75 мл - EDP

305.90лв.
Memo Paris Kedu Eau de Parfum е унисекс парфюм, който пленява със своята изискана и многопластова композиция, вдъхновена от "градината на Ява" - плодородната равнина на Кеду в Индонезия. Лансиран през 2014 година, този аромат е създаден за хора, които ценят уникалните и свежи ухания. Ароматът започва с искряща комбинация от грейпфрут, нероли и мандарина. Тези връхни нотки внасят свежест и енергия, събуждайки сетивата с ярка цитрусова експлозия. Сърцевината на Kedu Eau de Parfum разкрива цветна изтънченост с нотки на мате, фрезия, роза и божур. Тази комбинация придава на аромата дълбочина и сложност, като съчетава свежи и цветни акценти. Базовите нотки включват сусам, бял мускус и мъх. Тези нотки добавят мекота и дълготрайност, създавайки финален щрих, който е едновременно топъл и обгръщащ. Memo Paris Kedu е аромат, който носи хармонията на природата и екзотиката на Индонезия, създаден с изключително внимание към детайла и качеството на съставките. Този парфюм е подходящ както за ежедневна употреба, така и за специални поводи, подчертавайки уникалността и стилът на всеки, който го носи.
Връхни нотки: грейпфрут, нероли, мандарина
Сърдечни нотки: мате, фрезия, роза, божур
Базови нотки: сусам, бял мускус, мъх
Лансиран: 2014 година
Тип аромат: Цитрусови, Цветни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU