Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
3700458602975

Memo Paris Flam унисекс парфюм 75 мл - EDP

315.90лв.
Memo Paris Flam Eau de Parfum е унисекс аромат, който въплъщава магнетичната енергия на северното сияние и топлината на уютен дървен дом. Началото на аромата се отваря с нотки на бергамот и горчив портокал, които внасят свежест и енергия. Сърцето на Memo Paris Flam включва жасмин самбак и мадагаскарска ванилия, които придават цветна и екзотична дълбочина. Базовите нотки на амбретолид, кедър и кашмеран осигуряват топъл и дълготраен финал. Клара Молой е носът зад създаването на Memo Paris Flam. Нейният усет за баланс и хармония превръщат аромата в истинско произведение на изкуството. Memo Paris Flam е идеален за хора, които търсят изискан аромат за студени дни. Ароматът е подходящ за вечерни събития и специални поводи.

Връхни нотки: бергамот, горчив портокал
Сърдечни нотки: жасмин самбак, мадагаскарска ванилия
Базови нотки: амбретолид, кедър, кашмеран
Лансиран: 2021
Тип аромат: Флорални, Дървесни
Парфюмерист: Клара Молой


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU