Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290360594552

Lattafa Yara Tous парфюм за жени 100 мл - EDP

45.90лв.
Lattafa Yara Tous Eau de Parfum е женствен аромат, лансиран през 2023 година, съчетаващ плодови и флорални нотки, които придават на аромата мекота и изтънченост. Връхните нотки включват манго, кокос и маракуя, които създават сладък и тропически първоначален акцент. Тази комбинация е жизнена и екзотична, предавайки усещане за свежест и сочност. Сърцето на аромата е изпълнено с жасмин, хелиотроп и портокалов цвят, които добавят цветна и кремообразна нотка, съчетаваща елегантност и свежест. В базовите нотки се разкриват ванилия, мускус и кашмеран, които придават топъл, чувствен и дълготраен завършек на композицията. Ванилията и мускусът създават кремообразна мекота, докато кашмеранът добавя дървесен и леко пудрен нюанс. Lattafa Yara Tous е идеален за жени, които търсят нежен и привлекателен аромат, подходящ както за ежедневието, така и за специални поводи. Ароматът е изключително женствен и свеж, създавайки усещане за изтънченост и елегантност.
Характеристики: • Връхни нотки: Манго, кокос, маракуя
Сърдечни нотки: Жасмин, хелиотроп, портокалов цвят
Базови нотки: Ванилия, мускус, кашмеран
Тип аромат: Плодов, флорален
Година на създаване: 2023


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU