Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291108730515

Lattafa Yara парфюм за жени 100 мл - EDP

49.90лв.
Lattafa Yara Eau de Parfum е пленителен женски аромат, който съчетава свежестта на плодовите нотки с мекотата на ванилията и мускуса. Лансиран през 2020 година, този парфюм е идеален за жени, които търсят модерен и елегантен аромат, подходящ както за ежедневни, така и за специални поводи. Lattafa Yara започва със свежи и ободряващи акорди на мандарина, хелиотроп и орхидея. Мандарината придава на аромата цитрусова сладост, която е светла и енергична. Хелиотропът добавя леко пудрен и флорален характер, който омекотява началото и му придава изтънченост. Орхидеята допълва композицията с елегантна и екзотична нотка, която прави аромата уникален и запомнящ се.Сърцевината на Yara разкрива гурме акорди, комбинирани с тропически плодове. Гурме нотките придават сладост и кремообразна текстура, която е едновременно привлекателна и съблазнителна. Тропическите плодове внасят сочност и свежест, които добавят жизненост и екзотичен нюанс на аромата, правейки го свеж и радостен.Базовите нотки на ванилия, мускус и сандалово дърво осигуряват дълготраен и топъл завършек. Ванилията добавя кремообразна сладост и мекота, която омекотява интензивността на предходните нотки. Мускусът придава на аромата чувственост и земен характер, а сандаловото дърво завършва композицията с топъл и дървесен акцент, който придава дълбочина и устойчивост на аромата. Lattafa Yara е аромат, който съчетава свежестта на плодовите нотки с богатството на ваниловите и мускусни акорди. Това го прави перфектен избор за жени, които искат да изразят своята женственост и стил чрез един съвременен и изтънчен аромат.
Връхни нотки: Мандарина, Хелиотроп, Орхидея
Сърдечни нотки: Гурме акорди, Тропически плодове
Базови нотки: Ванилия, Мускус, Сандалово дърво
Тип аромат: Дървесни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU