Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291108732045

Lattafa Suqraat парфюм за мъже 100 мл - EDP

49.90лв.
Lattafa Suqraat Eau de Parfum е мъжки аромат, който съчетава свежи и топли нотки в една елегантна и динамична композиция. Лансиран през 2022 година, този парфюм е създаден за мъже, които търсят изтънченост и сила в своя аромат, подходящ както за ежедневието, така и за специални моменти. Ароматът започва с искрящи и пикантни връхни нотки на бергамот и джинджифил. Тази комбинация осигурява освежаващ и енергизиращ старт, който веднага събужда сетивата и задава тон на целия аромат. Сърцето на "Suqraat" разкрива лавандула и листа на виолетка, които добавят мека флорална нотка, създавайки усещане за спокойствие и баланс. Тези съставки придават на аромата изтънченост и елегантност, които го правят изключително привлекателен. Базовите нотки от мускус, пачули и амбра осигуряват трайността и дълбочината на аромата. Тези нотки създават топъл и чувствен завършек, който остава върху кожата дълго след нанасяне, добавяйки усещане за лукс и комфорт.

Lattafa Suqraat е аромат, който съчетава свежест и топлина в една хармонична и привлекателна композиция. Този парфюм е перфектен избор за мъже, които искат да подчертаят своя стил и увереност с аромат, който е едновременно изискан и дълготраен.
Връхни нотки: Бергамот, джинджифил
Сърдечни нотки: Лавандула, листа на виолетка
Базови нотки: Мускус, пачули, амбра
Тип аромат: Ароматен, дървесен
Година на създаване: 2022


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU