Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291106066715

Lattafa Ramz Lattafa Gold унисекс парфюм 100 мл - EDP

35.90лв.
Lattafa Ramz Lattafa Gold Eau de Parfum е аромат, който съчетава свежестта на цитрусови и плодови нотки с дълбоките дървесни акценти, създавайки едно луксозно и изтънчено ухание. Този унисекс парфюм е перфектен за хора, които търсят елегантен и дълготраен аромат, който може да ги съпътства както в ежедневието, така и на специални поводи. Ramz Gold започва със свежи и плодови връхни нотки на портокал, ананас и пипер. Портокалът внася цитрусова свежест, докато ананасът добавя сладост и екзотичен характер. Леката пикантност на пипера обогатява композицията, като създава динамично и запомнящо се начало.Сърцевината на аромата разкрива флорални и земни нотки на жасмин и пачули. Жасминът добавя мек и романтичен флорален акцент, докато пачулият придава на аромата дълбочина и чувственост, обогатявайки композицията с топли и земни нюанси.Базовите нотки на ветивер, кедър и амбър осигуряват дълготраен и устойчив завършек. Ветиверът добавя свежа земност, кедърът придава дървесна стабилност, а амбърът внася топлина и мекота, които правят аромата изключително привлекателен и дълготраен. Lattafa Ramz Lattafa Gold е аромат, който съчетава свежестта на плодовите нотки с дълбоките и изтънчени дървесни акорди. Този парфюм е идеален за хора, които искат да подчертаят своята елегантност и стил, независимо от повода. Независимо дали сте на работа или на вечерно събитие, Ramz Gold ще бъде вашият верен спътник в изразяването на вашата уникалност и увереност.
Връхни нотки: Портокал, Ананас, Пипер
Сърдечни нотки: Жасмин, Пачули
Базови нотки: Ветивер, Кедър, Амбър
Тип аромат: Ориенталски, Дървесен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU