Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291106064070

Lattafa Raghba Wood Intense унисекс парфюм 100 мл - EDP

35.90лв.
Lattafa Raghba Wood Intense Eau de Parfum е изключителен аромат, който съчетава ориенталския лукс с дървесни и амброви нотки. Този парфюм е създаден за хора, които обичат интензивни и многопластови ухания, които оставят трайно впечатление и излъчват увереност и стил. Raghba Wood Intense започва с богати и пленителни връхни нотки на карамел, гуаяково дърво, женско биле и кедър. Карамелът добавя сладост и топлина, гуаяковото дърво внася дървесен и смолист акцент, докато женското биле и кедърът придават допълнителна дълбочина и характер на аромата.Сърцевината на аромата разкрива комбинация от захар, агарово дърво (уд), сандалово дърво и кашмирово дърво. Тези съставки създават богат и наситен аромат, който обгръща сетивата с топлина и изтънченост. Удът придава на композицията мистичност, докато кашмировото и сандаловото дърво добавят кремообразна мекота.Базовите нотки на тамян, ванилия, амбър, дъбов мъх и мускус осигуряват дълготраен и чувствен завършек. Тамянът и амбърът добавят ориенталска топлина и смолист характер, докато ванилията и мускусът омекотяват и балансират аромата с гладкост и сладост. Lattafa Raghba Wood Intense е аромат, който впечатлява с дълбоката си и сложна композиция. Със своите богати ориенталски и дървесни нотки, този парфюм е перфектен за специални поводи и вечерни излизания, когато искате да направите трайно впечатление. Той съчетава топлината на амбъра и ванилията с мистичността на уда и тамяна, като същевременно подчертава вашата увереност и изтънченост.
Връхни нотки: Карамел, Гуаяково дърво, Женско биле (Licorice), Кедър
Сърдечни нотки: Захар, Агарово дърво (уд), Сандалово дърво, Кашмирово дърво
Базови нотки: Тамян, Ванилия, Амбър, Дъбов мъх, Мускус
Тип аромат: Ориенталски, Дървесен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU