Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291107456072

Lattafa Ra'ed Silver унисекс парфюм 100 мл - EDP

49.90лв.
Lattafa Ra'ed Silver Eau de Parfum е унисекс аромат, който съчетава свежестта на цитрусови нотки с дълбоките и пикантни акценти, създавайки интензивно и завладяващо ухание. Този парфюм е предназначен за хора, които искат да изразят своята енергия и увереност, независимо от повода. Ra'ed Silver започва с освежаващи и ярки връхни нотки на цитруси, мандарина и подправки. Цитрусовите акорди внасят жизненост и свежест, докато мандарината добавя сладост и сочност. Леките подправки създават пикантен акцент, който обогатява началото на аромата и го прави динамичен и привлекателен.Сърцевината на аромата разкрива топли и пикантни нотки на канела, амбър, карамфил и шафран. Тези съставки придават на аромата дълбочина и сложност, обгръщайки сетивата с топлина и мекота. Канелата и карамфилът добавят пикантност, докато амбърът и шафранът омекотяват композицията с балсамични и екзотични акценти.Базовите нотки на ванилия, амброксан, мускус, кожа и агарово дърво (уд) осигуряват дълготраен и устойчив завършек. Ванилията и амброксанът внасят сладост и гладкост, докато кожените нотки и удът добавят дълбочина и луксозен характер, правейки аромата запомнящ се и устойчив. Lattafa Ra'ed Silver е аромат, който съчетава енергичната свежест на цитрусите с дълбоките и пикантни акорди, създавайки уникален унисекс парфюм, подходящ за всеки повод. Със своето многостранно ухание, този парфюм ще ви съпътства през целия ден, подчертавайки вашата увереност и стил.
Връхни нотки: Цитруси, Мандарина, Подправки
Сърдечни нотки: Канела, Амбър, Карамфил, Шафран
Базови нотки: Ванилия, Амброксан, Мускус, Кожа, Агарово дърво (уд)
Тип аромат: Ориенталски, Пикантен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU