Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291107450582

Lattafa Qimmah for Men парфюм за мъже 100 мл - EDP

35.90лв.
Lattafa Qimmah Eau de Parfum for Men е парфюм, който въплъщава мъжественост и увереност чрез богатата си комбинация от дървесни и ароматични нотки. Този аромат е създаден за мъже, които ценят силата на класическите и изтънчени ухания, които оставят трайно впечатление. Qimmah започва с мощни и земни връхни нотки на агарово дърво (уд) и кедър. Тези съставки придават на аромата дълбочина и устойчивост, като осигуряват стабилна и класическа основа, която е идеална за мъжки парфюм.В сърцевината на аромата се разгръщат свежи и ароматични нотки на лавандула, салвия и розмарин. Тези билкови акценти внасят усещане за свежест и лекота, като същевременно добавят нотка на елегантност и изтънченост.Базовите нотки на пачули и ветивер завършват композицията с дълбок и земен характер. Пачулият и ветиверът придават на аромата дълготрайност и устойчивост, като оставят след себе си усещане за мъжественост и сила. Lattafa Qimmah е парфюм, който съчетава дървесната сила с ароматичната свежест, създавайки изтънчено и уверено ухание. Този аромат е перфектен за мъже, които искат да подчертаят своята мъжественост и стил във всяка ситуация. Независимо дали сте на работа или на вечерно събитие, Qimmah ще ви придружава с усещане за класика и сила.
Връхни нотки: Агарово дърво (уд), Кедър
Сърдечни нотки: Лавандула, Салвия, Розмарин
Базови нотки: Пачули, Ветивер
Тип аромат: Дървесен, Ароматичен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU