Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291108738078

Lattafa Pride Winners Trophy Gold унисекс парфюм 100 мл - EDP

61.90лв.
Lattafa Pride Winners Trophy Gold Eau de Parfum е дамски аромат, който съчетава ориенталски и дървесни нотки в една елегантна и изискана композиция. Този парфюм е създаден за жени, които искат да подчертаят своята увереност и стил с изразителен и дълготраен аромат. Ароматът започва с пикантна и плодова комбинация от розов пипер и слива. Тези връхни нотки добавят свежест и сладост в началото на уханието, което веднага пленява сетивата и задава динамичен тон. Сърцето на "Winners Trophy Gold" разкрива изтънчената комбинация от жасмин и роза. Тези флорални нотки внасят мекота и елегантност в композицията, създавайки богат и женствен акцент, който е изключително привлекателен. Базовите нотки от пачули, ванилия и мускус осигуряват топлина и дълготрайност на аромата. Те придават на парфюма чувствен и гладък завършек, който остава на кожата за дълго време, оставяйки усещане за лукс и изтънченост. Lattafa Pride Winners Trophy Gold е аромат, който съчетава динамични и меки акорди в едно изискано ухание. Този парфюм е идеален за жените, които искат да излъчват увереност и стил, както в ежедневието, така и на специални поводи.
Връхни нотки: Розов пипер, слива
Сърдечни нотки: Жасмин, роза
Базови нотки: Пачули, ванилия, мускус
Тип аромат: Ориенталски, дървесни
Година на създаване: 2022


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU