Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291108738276

Lattafa Pride Nebras унисекс парфюм 100 мл - EDP

79.90лв.
Lattafa Pride Nebras Eau de Parfum е унисекс аромат, който съчетава ориенталски и гурме нотки, създавайки изтънчено и чувствено ухание. Лансиран през 2022 година, този парфюм е идеален за тези, които търсят богат и сладък аромат, подходящ както за ежедневието, така и за специални поводи. Ароматът започва с пленителна комбинация от червени плодове и мандарина. Тези връхни нотки внасят сладост и свежест, създавайки жизнерадостно и игриво начало, което моментално привлича вниманието. В сърцето на "Nebras" се разгръща богата и топла комбинация от ванилия, какао и роза. Ванилията добавя кремообразна сладост, която се съчетава прекрасно с наситеното какао и деликатната, но елегантна роза, създавайки изискан и чувствен среден акорд. Базовите нотки осигуряват трайност и дълбочина на уханието, благодарение на тонка боб, кехлибар, мускус и захар. Тези съставки придават на парфюма топлина и уют, като оставят дълготраен и сладък завършек, който се задържа на кожата за дълго. Lattafa Pride Nebras е аромат, който предлага изключително гурме изживяване, съчетавайки сладки и топли нотки в една хармонична композиция. Този парфюм е идеален за тези, които обичат да се открояват с уникален и привлекателен аромат, който подчертава тяхната индивидуалност и стил.
Връхни нотки: Червени плодове, мандарина
Сърдечни нотки: Ванилия, какао, роза
Базови нотки: Тонка боб, кехлибар, мускус, захар
Тип аромат: Ориенталски, гурме
Година на създаване: 2022


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU