Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291108738665

Lattafa Pride Ishq Al Shuyukh Gold унисекс парфюм 100 мл - EDP

75.90лв.
Lattafa Pride Ishq Al Shuyukh Gold Eau de Parfum е унисекс аромат, който съчетава ориенталски и ванилови нотки, създавайки богато и чувствено ухание. Лансиран през 2022 година, този парфюм от серията Lattafa Pride е предназначен за тези, които търсят топлина и сладост в своя парфюмен избор, без да компрометират изтънчеността. Ароматът започва с изкусителна комбинация от карамел и шафран. Карамелът добавя сладка и леко гурме нотка, която моментално привлича вниманието, докато шафранът внася фин пикантен оттенък, който придава на композицията луксозен и екзотичен характер. В сърцето на "Ishq Al Shuyukh Gold" се разгръщат топлите и меки акорди на велур, кожа и тонка боб. Велурът и кожата придават на аромата богат и дълбок характер, докато тонка бобът добавя сладост и кремообразна текстура, която хармонично се вписва в цялостната композиция. Базовите нотки създават дълготрайността и финала на този аромат, като съчетават ванилия, амбра и мускус. Ванилията и амбрата добавят топлина и чувственост, докато мускусът осигурява мек и успокояващ завършек, който оставя следа върху кожата през целия ден. Lattafa Pride Ishq Al Shuyukh Gold е аромат, който излъчва лукс и елегантност, съчетавайки в себе си ориенталските традиции с модерна чувственост. Този парфюм е идеален за носене през по-хладните дни или вечерта, когато искате да направите впечатление със своето присъствие и стил.
Връхни нотки: Карамел, шафран
Сърдечни нотки: Велур, кожа, тонка боб
Базови нотки: Ванилия, амбра, мускус
Тип аромат: Ориенталски, ванилов
Година на създаване: 2022


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU