Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291108738115

Lattafa Pride Eternal Oud унисекс парфюм 100 мл - EDP

69.90лв.
Lattafa Pride Eternal Oud Eau de Parfum е унисекс аромат, който улавя същността на ориенталската гурме парфюмерия с богатите си и дълбоки нотки. Лансиран през 2022 година, този парфюм предлага сложна композиция, която съчетава сладостта на плодове с топлината на амбра и дървесни акорди, създавайки чувствено и запомнящо се ухание. Ароматът започва със свежо и сладко ухание на слива и грейпфрут. Тези плодови нотки внасят жизненост и лекота в началото на композицията, подготвяйки сетивата за по-дълбоките и сложни акорди, които предстоят. Сърцето на аромата разкрива изисканата комбинация от хелиотроп и орхидея. Хелиотропът внася пудрен и леко ванилов акцент, който перфектно се комбинира с екзотичната орхидея, добавяйки флорална елегантност и мекота на уханието. Базовите нотки създават дълготрайния характер на аромата с богатия микс от бензоин, ванилия, лабданум, амбра, тонка боб и уд. Тези съставки придават на парфюма ориенталска топлина и сладост, завършвайки композицията с кадифен и интензивен финал. Lattafa Pride Eternal Oud е аромат, който привлича със своята дълбочина и многопластовост. Подходящ както за ежедневна употреба, така и за специални поводи, този парфюм ще ви обгърне с усещане за лукс и изтънченост, правейки ви незабравими.
Връхни нотки: Слива, грейпфрут
Сърдечни нотки: Хелиотроп, орхидея
Базови нотки: Бензоин, ванилия, лабданум, амбра, тонка боб, уд
Тип аромат: Ориенталски, гурме
Година на създаване: 2022


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU