Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291108738214

Lattafa Pride Al Qiam Gold унисекс парфюм 100 мл - EDP

77.90лв.
Lattafa Pride Al Qiam Gold е унисекс аромат, който съчетава ориенталски и пикантни нотки, създавайки едно наистина изтънчено и дълбоко ухание. Лансиран през 2022 година, този парфюм е предназначен за тези, които търсят богат и многопластов аромат, който оставя трайно впечатление. Ароматът започва с ярка и пленителна комбинация от шафран и малина. Шафранът придава на аромата луксозен и леко пикантен нюанс, докато малината внася сладък и сочен плодов акцент, който добавя свежест и интрига в началото на композицията. Сърцевината на "Al Qiam Gold" разкрива топли и земни нотки на пачули и кожа. Пачулито придава на аромата дълбочина и земност, докато кожата добавя луксозен и чувствен акцент, който е идеално балансиран с пикантните и дървесни нотки на парфюма. Базовите нотки включват амбра, уд, гуаяково дърво, ветивер и бензоин, които придават на аромата дълготрайност и дълбочина. Удът и амбрата добавят топлина и богатство, докато гуаяковото дърво и ветиверът осигуряват земен и дървесен завършек. Бензоинът допълва композицията със смолист и леко сладък акцент, който завършва аромата с кадифен и дълготраен финал. Lattafa Pride Al Qiam Gold е аромат, който съчетава ориенталската мистерия и пикантната изисканост в едно уникално и завладяващо ухание. Този парфюм е идеален за специални поводи и вечерни събития, когато искате да подчертаете своята елегантност и стил. Със своята сложна и многопластова композиция, "Al Qiam Gold" ще ви обгърне с усещане за лукс и ще остави трайно впечатление.
Връхни нотки: Шафран, малина
Сърдечни нотки: Пачули, кожа
Базови нотки: Амбра, уд, гуаяково дърво, ветивер, бензоин
Тип аромат: Ориенталски, пикантен
Година на създаване: 2022


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU