Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291106065114

Lattafa Oud Mood унисекс парфюм 100 мл - EDP

45.90лв.
Lattafa Oud Mood Eau de Parfum е ориенталски аромат, който съчетава пикантни, сладки и дървесни нотки, за да създаде изискан и дълбок парфюм. Този аромат е предназначен за любителите на класическите ориенталски ухания, които ценят топлината и богатството на уникалните съставки. Oud Mood започва с интензивни и завладяващи връхни нотки на роза, шафран и пименто. Розата придава флорален и леко сладък акцент, докато шафранът и пименто добавят пикантни и топли нюанси, които обгръщат сетивата и създават запомнящо се първо впечатление.Сърцевината на аромата разкрива богатство от агарово дърво (уд), карамел, флорални нотки и пачули. Тези съставки създават баланс между сладост и земност, като удът и пачулият придават дълбочина и мистичност, а карамелът внася топла и съблазнителна сладост.Базовите нотки включват смоли, дървесни нотки, амбър, тамян и мускус, които осигуряват дълготраен и чувствен завършек. Смолите и амбърът добавят богатство и мекота, докато тамянът и мускусът подчертават ориенталския характер на аромата, оставяйки следа на топлина и елегантност. Lattafa Oud Mood е перфектен избор за онези, които търсят аромат, който съчетава ориенталска пикантност с дървесна дълбочина. Този парфюм е подходящ както за специални поводи, така и за ежедневна употреба, когато искате да подчертаете своя стил и увереност. Със своя богат и многопластов характер, Oud Mood ще ви съпътства през деня с усещане за лукс и изтънченост.
Връхни нотки: Роза, Шафран, Пименто
Сърдечни нотки: Агарово дърво (уд), Карамел, Флорални нотки, Пачули
Базови нотки: Смоли, Дървесни нотки, Амбър, Тамян, Мускус
Тип аромат: Ориенталски, Дървесен, Пикантен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU