Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291107450438

Lattafa Opulent Oud унисекс парфюм 100 мл - EDP

31.90лв.
Lattafa Opulent Oud Eau de Parfum е унисекс аромат, който олицетворява богатството и дълбочината на ориенталските аромати. Лансиран през 2018 година, този парфюм е идеален за онези, които търсят наситено и чувствено ухание, подходящо за вечерни събития и специални поводи. Opulent Oud започва с вълнуваща комбинация от шафран, флорални нотки и цитруси. Шафранът добавя богат и пикантен характер, който незабавно привлича вниманието. Флоралните нотки внасят лекота и свежест, докато цитрусовите акорди добавят яркост и искрящо начало. Тази комбинация създава динамично и привлекателно начало, което задава тон на целия аромат.В сърцевината на аромата се разкриват топли и сладки нотки на амбра, карамел и агарово дърво (уд). Амбрата внася мекота и топлина, създавайки усещане за уют. Карамелът добавя сладост и гладкост, което прави аромата изключително привлекателен и наситен. Агаровото дърво (уд) придава мистичност и дълбочина, като същевременно запазва ориенталския характер на аромата.Базовите нотки на Opulent Oud включват смоли, дървесни нотки, ванилия, пачули и мускус. Смолите и дървесните нотки създават интензивен и дълбок завършек, който придава на аромата дълготрайност и устойчивост. Ванилията добавя мекота и сладост, а пачулито и мускусът осигуряват земен и чувствен характер, който оставя незабравима следа.
Lattafa Opulent Oud е аромат, който съчетава богатството на ориенталските нотки с модерна интерпретация на класическите аромати. Този парфюм е перфектен избор за вечерни излизания и специални поводи, когато искате да направите силно впечатление със своя стил и изтънченост.
Връхни нотки: Шафран, Флорални нотки, Цитруси
Сърдечни нотки: Амбра, Карамел, Агарово дърво (уд)
Базови нотки: Смоли, Дървесни нотки, Ванилия, Пачули, Мускус
Тип аромат: Ориенталски


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU