Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291107456744

Lattafa Maahir унисекс парфюм 100 мл - EDP

57.90лв.
Lattafa Maahir Eau de Parfum е аромат, който съчетава свежестта на плодове с деликатността на цветя, създавайки изтънчен и привлекателен унисекс парфюм. Този аромат е идеален за хора, които обичат да изразяват своята индивидуалност и стил чрез уникално ухание, което оставя дълготрайно впечатление. Lattafa Maahir започва с пленителни връхни нотки на червени плодове, праскова и бергамот. Червените плодове и прасковата придават сладост и сочност на аромата, докато бергамотът добавя цитрусова свежест, която освежава и обогатява първоначалното впечатление.В сърцевината на аромата се разгръщат нежни цветни нотки на жасмин, божур и червена лилия. Жасминът придава екзотичен и романтичен нюанс, докато божурът и червената лилия добавят цветен и изтънчен акцент, създавайки хармонична и деликатна композиция.Базовите нотки включват сандалово дърво, ванилов цвят и мускус. Тези съставки придават дълбочина и топлина на аромата, като осигуряват дълготраен и чувствен завършек. Сандаловото дърво добавя мекота и дървесна изтънченост, докато мускусът придава кремообразност и гладкост на финала. Lattafa Maahir е аромат, който съчетава плодовата сладост с цветна елегантност, създавайки парфюм, който е едновременно свеж и изискан. Този унисекс аромат е идеален за ежедневна употреба, както и за специални моменти, когато искате да подчертаете своята индивидуалност и стил. Maahir ще бъде вашият верен спътник, подчертавайки вашата елегантност и изтънченост във всяка ситуация.
Връхни нотки: Червени плодове, Праскова, Бергамот
Сърдечни нотки: Жасмин, Божур, Червена лилия
Базови нотки: Сандалово дърво, Ванилов цвят, Мускус
Тип аромат: Ориенталски, Цветен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU