Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290360590189

Lattafa Maahir Legacy парфюм за мъже 100 мл - EDP

69.90лв.
Lattafa Maahir Legacy Eau de Parfum е мъжки аромат, който комбинира свежестта на цитрусовите нотки с топлината на дървесните и пикантни акорди. Този парфюм е идеален за мъже, които искат да изразят своята сила и увереност чрез завладяващ и дълготраен аромат. Maahir Legacy започва с освежаваща и жизнена комбинация от лайм, грейпфрут, лавандула, мента и ананас. Лаймът и грейпфрутът добавят ярка цитрусова свежест, която придава енергичен старт на аромата. Лавандулата внася леко флорална и успокояваща нотка, която омекотява интензивността на цитрусовите акорди. Ментата добавя хладен и освежаващ нюанс, докато ананасът придава сочна сладост, която прави композицията по-богата и интригуваща.Сърцевината на аромата разкрива сложна и пикантна комбинация от хвойнови плодове, розмарин, черен пипер, здравец и тамян. Хвойновите плодове и розмаринът добавят свежест и билкови нюанси, които балансират пикантността на черния пипер. Здравецът внася зелен и флорален акцент, който обогатява композицията, докато тамянът добавя мистичен и смолист характер, който придава на аромата дълбочина и интрига.Базовите нотки на Maahir Legacy включват амброксан, ветивер, мъх от дъб, кашмеран и зърна тонка. Амброксанът и ветиверът осигуряват дървесен и земен завършек, който придава на аромата устойчивост и дълготрайност. Мъхът от дъб добавя земен и леко горчив нюанс, който придава стабилност на композицията. Кашмеранът и зърната тонка завършват аромата с кремообразна сладост и топлина, които оставят трайно и запомнящо се впечатление. Lattafa Maahir Legacy е аромат, който съчетава свежестта на цитрусови и билкови нотки с дълбочината на дървесните и смолисти акорди. Това го прави идеален за мъже, които търсят съвременен и елегантен аромат, подходящ за ежедневна употреба и специални поводи.
Връхни нотки: Лайм, Грейпфрут, Лавандула, Мента, Ананас
Сърдечни нотки: Хвойнови плодове, Розмарин, Черен пипер, Здравец, Тамян
Базови нотки: Амброксан, Ветивер, Мъх от дъб, Кашмеран, Зърна тонка
Тип аромат: Цитрусов, Дървесен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU