Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291108730362

Lattafa Maahir Black Edition унисекс парфюм 100 мл - EDP

59.90лв.
Lattafa Maahir Black Edition Eau de Parfum е аромат, който пленява със своята дълбочина и сложност. Вдъхновен от богатите ориенталски традиции, този парфюм съчетава топли и пикантни нотки, създавайки впечатляващ и незабравим аромат. Създаден през 2019 година, Maahir Black Edition е перфектен избор за онези, които търсят аромат, който излъчва увереност и стил. Maahir Black Edition започва с интригуващи връхни нотки на виолетка, бергамот и розмарин. Тази комбинация съчетава флорални и билкови нюанси с цитрусова свежест, които събуждат сетивата и подготвят сцената за по-дълбоките нотки, които следват.
В сърцето на аромата се разгръща богатство от ориенталски съставки, включително киара тамян (олибанум), смирна, амбър, корен от ирис, лабданум и ванилия. Тези нотки придават на аромата дълбочина и топлина, създавайки усещане за лукс и загадъчност. Тамянът и смирната внасят смолисти и балсамови акценти, докато ванилията омекотява композицията с кремообразна сладост.
Базовите нотки са сърцевината на Maahir Black Edition. С дим, агарово дърво (уд), кожа, пачули, кедър и сандалово дърво, тези съставки създават земен и дълготраен завършек, който остава върху кожата и подчертава мистичния характер на аромата. Lattafa Maahir Black Edition е парфюм, който говори за класа и изтънченост. Със своите многопластови нотки, този аромат е идеален за вечерни излизания и специални поводи, когато искате да оставите трайно впечатление. Независимо дали се стремите да впечатлите на официално събитие или просто да изразите своята уникалност, Maahir Black Edition ще бъде вашето тайно оръжие за стил и елегантност.
Връхни нотки: Виолетка, Бергамот, Розмарин
Сърдечни нотки: Киара тамян (олибанум), Смирна, Амбър, Корен от ирис, Лабданум, Ванилия
Базови нотки: Дим, Агарово дърво (уд), Кожа, Пачули, Кедър, Сандалово дърво
Тип аромат: Ориенталски, Пикантен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU