Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290360591537

Lattafa Liam Grey унисекс парфюм 100 мл - EDP

59.90лв.
Lattafa Liam Grey Eau de Parfum е мъжки аромат, който предлага изтънчено съчетание на ориенталски и дървесни нотки, създавайки изразително и мъжествено ухание. Лансиран през 2023 година, този парфюм е перфектен избор за тези, които търсят богатство и сложност в своите парфюми. Ароматът започва с освежаваща и пикантна комбинация от кардамон, черен чай и смокиня. Кардамонът придава леко пикантен и екзотичен акцент, който се допълва от богатството на черния чай и сладостта на смокинята, създавайки интригуващ и завладяващ старт. Сърцето на аромата разкрива ирис, лабданум и ветивер, които добавят дълбочина и елегантност на композицията. Ирисът внася флорална мекота, докато лабданумът и ветиверът допълват уханието със своята смолиста и земна топлина. Базовите нотки създават финалния щрих на аромата с сандалово дърво, ванилия, тонка боб и пачули. Тази комбинация придава на парфюма дълготрайност и мекота, оставяйки усещане за топлина и комфорт, които се задържат дълго след нанасяне. Lattafa Liam Grey е аромат, който улавя същността на мъжествеността с богатите си ориенталски и дървесни нотки. Подходящ както за ежедневието, така и за специални поводи, този парфюм ще ви обгърне с усещане за лукс и изтънченост, което ще остави трайно впечатление.
Връхни нотки: Кардамон, черен чай, смокиня
Сърдечни нотки: Ирис, лабданум, ветивер
Базови нотки: Сандалово дърво, ванилия, тонка боб, пачули
Тип аромат: Ориенталски, дървесен
Година на създаване: 2023


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU