Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291108737194

Lattafa Khamrah унисекс парфюм 100 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 1 човек
69.90лв.
79.90лв.
Lattafa Khamrah Eau de Parfum е аромат, вдъхновен от богатството и дълбочината на ориенталските парфюми. Създаден за да предаде сложност и топлина, този унисекс аромат е идеален за специални поводи и вечерни събития. Khamrah започва със силни и пикантни връхни нотки на канела, индийско орехче и бергамот. Канелата добавя сладост и топлина, докато индийското орехче внася пикантен и землист оттенък. Бергамотът внася свежест и цитрусово ухание, което балансира началото на аромата.
В сърцевината на аромата се разгръщат сладки и цветни нотки на фурми, пралине, тубероза и Mahonial. Фурмите и пралинето придават на аромата сладост и дълбочина, докато туберозата и Mahonial добавят флорална свежест и изтънченост.
Базовите нотки включват ванилия, тонка боб, бензоин, амброво дърво и смирна. Тези съставки създават богат и дълготраен завършек, който е топъл и обгръщащ. Ванилията и тонка бобът добавят сладост, докато амбровото дърво и смирната осигуряват дълбочина и устойчивост на аромата. Lattafa Khamrah е аромат, който съчетава пикантни, сладки и дървесни нотки, за да създаде уникално и пленително ухание. Този парфюм е перфектен за хора, които търсят ориенталска топлина и пикантност в своите аромати, като го прави идеален избор за вечерни събития и специални поводи.
Връхни нотки: Канела, Индийско орехче, Бергамот
Сърдечни нотки: Фурми, Пралине, Тубероза, Mahonial
Базови нотки: Ванилия, Тонка боб, Бензоин, Амброво дърво, Смирна
Тип аромат: Ориенталски, Пикантен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU