Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291106065060

Lattafa Khaltaat Al Arabia Royal Delight унисекс парфюм 100 мл - EDP

35.90лв.
Lattafa Khaltaat Al Arabia Royal Delight Eau de Parfum е уникален унисекс аромат, който съчетава богатство и дълбочина, вдъхновени от традиционните ориенталски ухания. Този парфюм е създаден за онези, които търсят отличителен и изразителен аромат, който оставя трайно впечатление със своята пикантна и чувствена композиция. Khaltaat Al Arabia Royal Delight започва с енергични и сочни връхни нотки на плодове и ябълка, които внасят свежест и жизненост. Ябълката добавя леко сладко-кисел акцент, който събужда сетивата и придава на аромата ярко и приобщаващо начало.
Сърцевината на аромата се характеризира с топлите и пикантни нюанси на индийско орехче и карамфил. Тези нотки придават на аромата дълбочина и интензивност, като същевременно създават усещане за уют и топлина. Индийското орехче добавя меко пикантен и леко землист тон, който хармонира перфектно с наситената сладост на карамфила.Базовите нотки на амбър, мускус и дървесни акорди осигуряват дълготраен и запомнящ се завършек. Амбърът внася мекота и балсамични нотки, докато мускусът добавя чувственост и топлина. Дървесните акорди завършват композицията с класическа устойчивост и дълбочина, която остава върху кожата дълго след нанасянето.
 
Lattafa Khaltaat Al Arabia Royal Delight е парфюм, който впечатлява със своето умело балансиране на свежи плодови акценти и наситена пикантност. Този аромат е идеален за онези, които искат да подчертаят своята индивидуалност и да се откроят с отличителен стил и аромат. Подходящ както за специални случаи, така и за ежедневна употреба, Royal Delight носи със себе си усещане за лукс и елегантност.   Връхни нотки: Ябълка, Плодови нотки
Сърдечни нотки: Индийско орехче, Карамфил
Базови нотки: Амбър, Мускус, Дървесни нотки
Тип аромат: Ориенталски, Пикантен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU