Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291107450193

Lattafa Hayaati парфюм за мъже 100 мл - EDP

45.90лв.
Lattafa Hayaati Eau de Parfum е аромат, който комбинира топли и пикантни нотки с дървесни акценти, създавайки съвременен и мъжествен аромат. Лансиран през 2020 година, този парфюм е идеален за мъже, които искат да изразят своята сила и увереност чрез елегантно и запомнящо се ухание. Ароматът започва с интензивна комбинация от бергамот, ябълка и черен пипер. Бергамотът внася свеж цитрусов акцент, който осигурява енергичен и светъл старт на аромата. Ябълката добавя сладост и сочност, която омекотява пикантността на черния пипер, който придава топлина и сила на композицията. Тази комбинация създава динамично и завладяващо начало.Сърцевината на аромата разкрива богатство от дървесни акорди, съчетани с канела и кардамон. Канелата придава сладък и пикантен характер, който допълва дървесните нотки и добавя топлина и чувственост на аромата. Кардамонът добавя екзотичен и ароматен нюанс, който придава дълбочина и сложност на композицията.Базовите нотки на Lattafa Hayaati включват мускус и ванилия, които осигуряват дълготраен и топъл завършек. Мускусът внася чувственост и земен характер, който придава на аромата устойчивост и дълбочина. Ванилията добавя кремообразна сладост, която омекотява интензивността на предходните нотки, създавайки баланс и хармония в завършващите акорди. Lattafa Hayaati е аромат, който съчетава свежестта на плодовите и пикантни нотки с топлината на дървесните акорди. Това го прави идеален за мъже, които търсят съвременен и елегантен аромат, подходящ както за ежедневна употреба, така и за специални поводи.
Връхни нотки: Бергамот, Ябълка, Черен пипер
Сърдечни нотки: Канела, Кардамон, Дървесни нотки
Базови нотки: Мускус, Ванилия
Тип аромат: Дървесен, Пикантен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU