Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291108734056

Lattafa Hayaati Al Maleky унисекс парфюм 100 мл - EDP

45.90лв.
Lattafa Hayaati Al Maleky Eau de Parfum е унисекс аромат, който съчетава ориенталски и пикантни нотки, създавайки интензивно и завладяващо ухание. Лансиран през 2022 година, този парфюм е предназначен за любителите на дълбоките и многопластови композиции, които искат да се отличат с уникален стил и изисканост. Ароматът започва с експлозия от свежи и пикантни акорди, благодарение на индийско орехче, розов пипер, бергамот и джинджифил. Тази комбинация събужда сетивата и създава динамично начало, което бързо привлича вниманието и оставя трайно впечатление. В сърцето на "Hayaati Al Maleky" се разгръща топлина и дълбочина, представени чрез кедър, дървесни нотки, лабданум и тамян. Тези нотки внасят дървесен и леко смолист характер, който добавя сложност и изтънченост на аромата, правейки го още по-привлекателен и мистериозен. Базовите нотки осигуряват трайност и усещане за лукс, благодарение на мускус, амбра и амброксан. Тези съставки придават на аромата гладък и кадифен завършек, който остава дълго на кожата, като добавя усещане за топлина и комфорт. Lattafa Hayaati Al Maleky Eau de Parfum е аромат, който е създаден за тези, които искат да излъчват увереност и стил. Със своята богата и многопластова композиция, този парфюм е перфектен избор за специални поводи или за ежедневие, когато искате да се почувствате специални.
Връхни нотки: Индийско орехче, розов пипер, бергамот, джинджифил
Сърдечни нотки: Кедър, дървесни нотки, лабданум, тамян
Базови нотки: Мускус, амбра, амброксан
Тип аромат: Ориенталски, пикантен
Година на създаване: 2022


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU