Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291107456041

Lattafa Fakhar for women парфюм за жени 100 мл - EDP

49.90лв.
Lattafa Fakhar Eau de Parfum for Women е аромат, който съчетава модерната свежест с изтънчените флорални и дървесни нотки, създавайки елегантно и женствено ухание, подходящо за всякакви поводи. Този парфюм е предназначен за жените, които ценят лукса и желаят да направят трайно впечатление със своя стил и присъствие. Lattafa Fakhar започва със свежи и плодови връхни нотки на нар, лилия и алдехиди, които внасят енергия и жизненост в композицията. Нарът добавя сладост и леко тръпчив нюанс, докато лилията и алдехидите придават лекота и ефирност на началото.
Сърцевината на аромата разкрива богатство от тубероза, жасмин, гардения и иланг-иланг, които създават цветна и чувствена симфония. Тези флорални нотки добавят мекота и изтънченост, като същевременно запазват женственото и съблазнително излъчване на аромата.
Базовите нотки включват ванилия, амброксан, бял мускус и сандалово дърво, които осигуряват дълготраен и топъл завършек. Ванилията и амброксанът добавят сладост и мекота, докато мускусът и сандаловото дърво придават дълбочина и устойчивост, които правят аромата изключително привлекателен и запомнящ се. Lattafa Fakhar Eau de Parfum for Women е аромат, който съчетава свежестта на плодовите и цветни нотки с богатите и топли акценти на ориенталските съставки. Този парфюм е идеален за ежедневна употреба, както и за специални поводи, когато искате да оставите трайно впечатление с изтънчено и модерно ухание.
Връхни нотки: Нар, Лилия, Алдехиди
Сърдечни нотки: Тубероза, Жасмин, Гардения, Иланг-иланг
Базови нотки: Ванилия, Амброксан, Бял мускус, Сандалово дърво
Тип аромат: Флорален


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU