Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291106069020

Lattafa Ejaazi унисекс парфюм 100 мл - EDP

35.90лв.
Lattafa Ejaazi Eau de Parfum е изразителен унисекс аромат, съчетаващ свежи цитрусови и пикантни нотки с дълбоки дървесни акценти. Този парфюм е създаден за уверения и енергичен мъж, който търси изискан и запомнящ се аромат за всякакви поводи. Ejaazi започва със свежи и пикантни връхни нотки на цитруси, кардамон, портокал, лавандула и мирта. Цитрусовите акорди, комбинирани с пикантния кардамон и освежаващата лавандула, придават на аромата ярък и ободряващ характер. Миртата добавя леко зелени и билкови нюанси, създавайки динамично и живо начало.
В сърцето на аромата се разкриват пипер, пачули, момина сълза и листо от канела. Пиперът и пачули придават на композицията пикантност и земен характер, докато момината сълза омекотява и добавя флорална свежест. Листото от канела внася топлина и подправъчен нюанс, който балансира пикантността на аромата.
Базовите нотки включват амброксан, дървесни нотки, амбър, кедър, дъбов мъх и ветивер. Амброксанът и амбърът внасят топлина и дълбочина, като същевременно придават дълготрайност на аромата. Дървесните нотки и ветиверът добавят земност и мъжественост, докато дъбовият мъх завършва композицията с леко сух и дървесен завършек. Lattafa Ejaazi е мощен и мъжествен аромат, който съчетава свежи цитрусови и пикантни нотки с дълбоки дървесни акорди. Този парфюм е идеален за ежедневна употреба или специални поводи, когато искате да оставите трайно впечатление.
Връхни нотки: Цитруси, Кардамон, Портокал, Лавандула, Мирта
Сърдечни нотки: Пипер, Пачули, Момина сълза, Листо от канела
Базови нотки: Амброксан, Дървесни нотки, Амбър, Кедър, Дъбов мъх, Ветивер
Тип аромати: Ориенталски,дървесен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU