Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290360593142

Lattafa Bade'e Al Oud Sublime унисекс парфюм 100 мл - EDP

54.90лв.
Lattafa Bade'e Al Oud Sublime Eau de Parfum е аромат, който съчетава дървесни и ароматични нотки, създавайки елегантно и завладяващо ухание. Лансиран през 2023 година, този унисекс парфюм е подходящ за онези, които искат да изразят своята индивидуалност чрез изтънчен и дълбок аромат. Bade'e Al Oud Sublime започва с комбинация от свежи и плодови акорди на ябълка, личи и роза. Ябълката придава сладък и сочен характер на аромата, който веднага привлича вниманието. Личито добавя екзотичен и леко тропически акцент, който допълва сладостта на ябълката. Розата внася флорална изисканост и романтика, като придава на композицията деликатна и елегантна нотка.В сърцевината на аромата се разкриват нотки на слива и жасмин. Сливата добавя дълбочина и плодова сладост, която е сочна и богата. Жасминът, от своя страна, внася чувственост и мекота, създавайки хармоничен флорален букет, който е едновременно опияняващ и изтънчен.Базовите нотки на ванилия, мъх и пачули осигуряват дълготраен и топъл завършек на аромата. Ванилията добавя кремообразна сладост, която омекотява и балансира интензивността на предходните нотки. Мъхът внася земен и свеж характер, който придава на аромата устойчивост и дълбочина. Пачулито завършва композицията със своята характерна земна и дървесна нотка, която оставя трайно впечатление. Lattafa Bade'e Al Oud Sublime е аромат, който съчетава свежестта на плодовите нотки с богатството на дървесните акорди, създавайки перфектен баланс между изисканост и чувственост. Това го прави идеален за хората, които търсят универсален и дълготраен аромат, подходящ както за ежедневна употреба, така и за специални поводи.
Връхни нотки: Ябълка, Личи, Роза
Сърдечни нотки: Слива, Жасмин
Базови нотки: Ванилия, Мъх, Пачули
Тип аромат: Дървесен, Ароматичен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU