Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291107458328

Lattafa Bade'e Al Oud Oud for Glory унисекс парфюм 100 мл - EDP

65.90лв.
Lattafa Bade'e Al Oud Oud for Glory Eau de Parfum е парфюм, който въплъщава есенцията на лукса и изтънчеността, характерни за ориенталските аромати. Създаден за любителите на дълбоките и дървесни ухания, този парфюм предлага завладяваща комбинация от уд и пикантни нотки, които подчертават неговия богат и комплексен характер. Lattafa Bade'e Al Oud Oud for Glory започва с интензивни и пикантни връхни нотки на шафран, лавандула и индийско орехче. Шафранът внася екзотичен и леко горчив нюанс, докато лавандулата добавя свежест и цветен акцент. Индийското орехче допълва композицията със своя топъл и леко пикантен аромат, създавайки балансирано и завладяващо начало.В сърцевината на аромата се разгръщат богати нотки на агарово дърво (уд) и пачули. Удът придава на аромата дълбочина и смолисто ухание, докато пачули носи земни и балсамови нюанси, които обогатяват композицията и добавят дълбочина.Базовите нотки на агарово дърво (уд), пачули и мускус създават дълготраен и устойчив завършек. Удът и пачули отново се проявяват, като усилват дървесния и земен характер на аромата, докато мускусът добавя мекота и чувственост, които правят аромата изключително запомнящ се. Lattafa Bade'e Al Oud Oud for Glory е аромат, който съчетава богатството на ориенталските съставки с елегантността на дървесните акорди. Този парфюм е перфектен за специални поводи, когато искате да направите впечатление с луксозно и дълбоко ухание. Независимо дали сте на вечерно събитие или просто искате да се отличите със своя стил, Oud for Glory ще бъде вашият верен съюзник в изразяването на вашата индивидуалност и класа.
Връхни нотки: Шафран, Лавандула, Индийско орехче
Сърдечни нотки: Агарово дърво (уд), Пачули
Базови нотки: Агарово дърво (уд), Пачули, Мускус
Тип аромат: Ориенталски, Дървесен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU