Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291106066890

Lattafa Ana Abiyedh унисекс парфюм 60 мл - EDP

41.90лв.
Lattafa Ana Abiyedh Eau de Parfum е част от богатата колекция на арабската марка Lattafa, известна с умението си да създава изтънчени и достъпни аромати. Този парфюм се отличава с дървесно-пикантни нотки, които придават топлина и чувственост на аромата. Lattafa Ana Abiyedh започва с меки и деликатни връхни нотки на бял мускус и нагармота (Cypriol). Белият мускус придава на аромата чистота и мекота, докато нагармотата добавя леко пикантен и земен нюанс, създавайки интересен контраст.
Сърцевината на аромата включва комбинация от ванилия, шафран и кардамон. Ванилията носи сладост и топлина, като се допълва от екзотичния шафран и пикантния кардамон. Тези нотки създават богат и многопластов характер, който оставя усещане за лукс и елегантност.
Базовите нотки на този аромат включват тонка боб и гуаяково дърво. Тонка бобът придава мекота и сладост с леко балсамичен оттенък, докато гуаяковото дърво внася дървесна топлина и дълбочина, завършвайки аромата с дълготрайно и запомнящо се усещане. Lattafa Ana Abiyedh Eau de Parfum е изискан аромат, който комбинира ориенталски подправки и сладки нотки, създавайки уникално и впечатляващо ухание. Подходящ както за ежедневна употреба, така и за специални поводи, този парфюм ще подчертае вашия стил и индивидуалност.
Връхни нотки: Бял мускус, Нагармота (Cypriol)
Сърдечни нотки: Ванилия, Шафран, Кардамон
Базови нотки: Тонка боб, Гуаяково дърво
Тип аромат: Дървесен, Пикантен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU