Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291107454429

Lattafa Ana Abiyedh Leather унисекс парфюм 60 мл - EDP

41.90лв.
Lattafa Ana Abiyedh Leather Eau de Parfum е част от впечатляващата колекция на Lattafa, създадена за любителите на смели и наситени аромати. Този унисекс парфюм съчетава кожени, пикантни и цветни нотки, създавайки комплексен и дълготраен аромат, който се откроява със своята интензивност. Ana Abiyedh Leather започва със свежи и пикантни връхни нотки на розов пипер, малина, хвойна и кардамон. Тези нотки придават на аромата динамично и жизнено начало, като комбинират пикантността на кардамона и розовия пипер с плодовите и свежи акценти на малината и хвойната.
Сърцевината на аромата разкрива деликатни и изтънчени нотки на ирис, роза и джинджифил. Ирисът и розата добавят елегантност и цветна мекота, докато джинджифилът внася леко пикантен и топъл елемент, който обогатява сърцевината на композицията.
Базовите нотки включват кожа, ветивер и мускус. Кожата придава на аромата дълбочина и характер, докато ветиверът и мускусът добавят земни и чувствени нюанси, завършвайки аромата с дълготраен и запомнящ се завършек.
Lattafa Ana Abiyedh Leather е изключителен аромат, който съчетава сила и елегантност в един динамичен и дълбок парфюм. Идеален за любителите на кожени аромати, този парфюм е подходящ както за специални поводи, така и за ежедневна употреба, благодарение на своята сложна и многопластова композиция.
Връхни нотки: Розов пипер, Малина, Хвойна, Кардамон
Сърдечни нотки: Ирис, Роза, Джинджифил
Базови нотки: Кожа, Ветивер, Мускус
Тип аромат: Кожени


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU