Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290360591544

Lattafa Al Nashama унисекс парфюм 100 мл - EDP

65.90лв.
Lattafa Al Nashama е унисекс аромат, който съчетава ориенталски и пикантни нотки, създавайки едно дълбоко и интригуващо ухание. Лансиран през 2024 година, този парфюм е идеален за тези, които искат да изразят своята индивидуалност и стил чрез мощен и изтънчен аромат. Ароматът започва с ярка и ободряваща комбинация от розов пипер, бергамот и салвия. Розовият пипер придава пикантен и топъл акцент, докато бергамотът внася свежест и цитрусова жизненост. Салвията добавя зелени и билкови нюанси, които балансират пикантността и създават енергично и пленително начало. Сърцевината на "Al Nashama" разкрива наситени и пикантни акорди на слива, черен пипер и жасмин. Сливата добавя плодова дълбочина и сладост, докато черният пипер поддържа пикантния характер на аромата. Жасминът внася флорална мекота и чувственост, които омекотяват и обогатяват сърцевината на аромата. Базовите нотки включват кожа, амбра, пачули и мъх, които придават дълготрайност и дълбочина на аромата. Кожата добавя луксозен и чувствен акцент, амбрата внася топлина и мекота, докато пачули и мъхът завършват композицията с земни и дървесни нюанси, които остават на кожата дълго след нанасянето. Lattafa Al Nashama е аромат, който съчетава ориенталската екзотика с пикантната изтънченост, създавайки ухание, което е едновременно мощно и елегантно. Този парфюм е перфектен за вечерни събития и специални поводи, когато искате да направите силно и запомнящо се впечатление. Със своята сложна и многопластова композиция, "Al Nashama" ще ви обгърне с усещане за лукс и стил, подчертавайки вашата уникалност и индивидуалност.
Връхни нотки: Розов пипер, бергамот, салвия
Сърдечни нотки: Слива, черен пипер, жасмин
Базови нотки: Кожа, амбра, пачули, мъх
Тип аромат: Ориенталски, пикантни
Година на създаване: 2024


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU