Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290360591568

Lattafa Ajayeb Dubai Portrait унисекс парфюм 100 мл - EDP

45.90лв.
Lattafa Ajayeb Dubai Portrait е унисекс аромат, който съчетава цитрусови, плодови и дървесни нотки в една изтънчена и модерна композиция. Лансиран през 2023 година, този парфюм е създаден за хората, които искат да излъчват елегантност и свежест, като същевременно оставят трайно впечатление. Ароматът започва със светли и ободряващи нотки на портокал и лимон. Тези цитрусови акорди създават ярко и свежо начало, което веднага ободрява сетивата и придава на уханието динамичност и жизненост. Сърцевината на "Ajayeb Dubai Portrait" разкрива сладостта и екзотиката на манго, османтус и жасмин. Манго и османтус внасят плодов и цветен акцент, който е едновременно сочен и мек, докато жасминът добавя чувственост и флорална елегантност, създавайки хармонична и привлекателна средна нотка. Базовите нотки включват сандалово дърво, амбра, мускус и уд, които придават дълбочина и дълготрайност на аромата. Сандаловото дърво добавя мекота и дървесен характер, докато амбрата и мускусът внасят топлина и чувственост. Удът завършва композицията със смолист и леко опушен нюанс, който прави аромата още по-запомнящ се. Lattafa Ajayeb Dubai Portrait е аромат, който съчетава свежестта на цитрусите с богатството на дървесните и плодови нотки в една уникална и изтънчена композиция. Този парфюм е перфектен за ежедневна употреба или за специални поводи, когато искате да подчертаете своята елегантност и стил. Със своята многопластова композиция, "Ajayeb Dubai Portrait" ще ви обгърне с усещане за лукс и ще остави трайно впечатление.
Връхни нотки: Портокал, лимон
Сърдечни нотки: Манго, османтус, жасмин
Базови нотки: Сандалово дърво, амбра, мускус, уд
Тип аромат: Цитрусов, плодов, дървесен
Година на създаване: 2023


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU