Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
3386460149822

Karl Lagerfeld Ikonik Pour Femme парфюм за жени 100 мл - EDP

97.90лв.
Karl Lagerfeld Ikonik Pour Femme е дамски аромат, лансиран през 2024 година, който съчетава елегантността на класическите флорални аромати с модерен ориенталски привкус. Този парфюм е перфектен за жените, които искат да подчертаят своята увереност и изтънченост. Ароматната композиция започва с изкусителни връхни нотки на малина, която придава на аромата сочност и свежест. Плодовата сладост на малината моментално завладява сетивата и създава първоначално усещане за жизненост и блясък.Сърцевината на Karl Lagerfeld Ikonik Pour Femme е изградена от жасмин самбак и тубероза – две цветя, които добавят изтънченост и чувственост. Жасминът придава на аромата мекота и деликатност, докато туберозата усилва флоралния характер с дълбочина и богатство.Базовите нотки включват сандалово дърво и хаитянски ветивер, които осигуряват топъл, дървесен завършек на аромата. Тези нотки придават дълготрайност и земен характер, като добавят чувственост и изисканост на композицията. Karl Lagerfeld Ikonik Pour Femme е аромат, който умело съчетава свежестта на плодовите нотки с елегантността на цветята и топлината на дървесните акорди, правейки го перфектен избор за жените, които искат да се откроят с увереност и стил, както през деня, така и вечер. Този парфюм подчертава изисканата женственост и съвременния стил на своята притежателка.
Връхни нотки: Малина
Сърдечни нотки: Жасмин самбак, Тубероза
Базови нотки: Сандалово дърво, Хаитянски ветивер
Тип аромат: Флорални, Ориенталски
Година на създаване: 2024
Коментирай Karl Lagerfeld Ikonik Pour Femme дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU