Christmas Wishlist - селекция от най-добрите идеи за подаръци, които ще доставим навреме и с безплатна доставка! Вижте нашите предложения >>
3360372009573

Guy Laroche FIDJI парфюм за жени 50 мл - EDP

77.90лв.
Парфюмът Guy Laroche Fidji за жени е лансиран през 1966 година и е класифициран като флорално ухание. Уханните нотки включват връхни нотки на бергамот, лимон, зюмбюл, ирис, галбаниум. Сърдечните нотки ухаят на жасмин, роза, виолетка, иланг-илинг, корен от ирис, карамфил. Базовите нотки носят аромата на амбра, мускус, дъбов мъх, пачули, сандалово дърво, ветивер. Ароматната композиция на Fidji е заслуга на Жозефин Катапано (Josephine Catapano). Дизайнер на флакона е Серж Мансо (Serge Mansau).
Fidji е наименованието на острови, разположени в южната част на Тихия океан. Точно там, на острови Фиджи (където мениджърите на къщата били на ваканция), се ражда идеята за парфюма на Guy Laroche. Fidji става изключително популярен, защото това е уханието на слънчевите острови, далечни и привлекателни. Свежият полъх на галбаниума, зюмбюла, лимона, бергамота се среща с флоралната сърцевина от роза, жасмин, виолетка, иланг-иланг. Пикантният флорален нюанс на карамфила придава рязкост на уханието и прави характера на композицията по-силен. Базата е комбинация от мускус, пачули, сандалово дърво, амбра, ветивер и мъх. Парфюмът е създаден от Жозефин Катапано през 1966 година.
Класификация на аромата: флорален
Връхни нотки: бергамот, лимон, зюмбюл, ирис, галбаниум
Сърдечни нотки: жасмин, роза, виолетка, иланг-иланг, корен от ирис, карамфил
Базови нотки: амбра, мускус, дъбов мъх, пачули, сандалово дърво, ветивер
до
-30%

Eau de Toilette 100 мл

111.90лв. 77.90лв.
до
-10%

Eau de Toilette 50 мл

77.90лв. 69.90лв.

Мнения на клиенти за Guy Laroche FIDJI дамски парфюм

Росица Венкова-Иванова

Много рядък парфюм.Търся го от 30г.

Анна Добранова

Много приятно съм изненадана от това, че доставихте този парфюм, който е сравнително стар и не особено популярен след младото поколение. Аз поръчват от него за 3 път и за в бъдеще ще поръчвам още. Благодаря ви за удоволствието.

Катя Димова

Това ми е любимият парфюм! Не видях да предлагате ЕDP, а само EDT. Парфюмът е с още по-наситени аромати.

Елена Богоявленска

А в този случай няма нужда да мисля - просто се наслаждавам.

Коментирай Guy Laroche FIDJI дамски парфюм
Facebook коментари