Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
8052204136049

Gritti Pomelo Sorrento унисекс парфюм 100 мл - EDP

185.90лв.
Gritti Pomelo Sorrento е унисекс парфюм, който пленява със своята изтънчена комбинация от флорални и цитрусови нотки. Този аромат е създаден за хората, които обичат свежите и елегантни ухания, съчетани с нежни и деликатни цветни акорди. Ароматът започва с ярка и освежаваща експлозия от помело и грейпфрут. Помелото внася сочна и сладка цитрусова нотка, която се комбинира с леко горчивата и искряща свежест на грейпфрута. Тези връхни нотки създават ведро и жизнено начало, което веднага привлича вниманието и събужда сетивата. В сърцевината на Pomelo Sorrento откриваме хармонична смес от зелен чай, бели цветя и роза. Зеленият чай придава леко тревист и освежаващ нюанс, който се съчетава перфектно с нежността на белите цветя. Розата добавя елегантност и романтика, оформяйки балансираното и изтънчено сърце на аромата. Базовите нотки на парфюма включват ветивер, ирис и амбра. Ветиверът внася земен и леко дървесен тон, който придава дълбочина и устойчивост. Ирисът добавя пудрен и фин аромат, който обогатява композицията с мекота и елегантност.  
Връхни нотки: помело, грейпфрут
Сърдечни нотки: зелен чай, бели цветя, роза
Базови нотки: ветивер, ирис, амбра
Лансиран: 2017 година
Тип аромат: Флорални
Коментирай Gritti Pomelo Sorrento унисекс парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU