Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
3700135003002

Frederic Malle Musc Ravageur унисекс парфюм 50 мл - EDP

255.90лв.
Frederic Malle Musc Ravageur е унисекс парфюм, лансиран през 2000 година, който съчетава ориенталски и пикантни нотки. Този парфюм е известен със своята мощна и чувствена композиция, която привлича вниманието със своите богати и дълбоки акорди. Създаден от известния парфюмерист Морис Русел, Musc Ravageur е аромат, който съчетава сладост, топлина и пикантност с изтънчена анималистична чувственост. Ароматът започва с освежаващи и пикантни връхни нотки на лавандула, мандарина, бергамот, кориандър и нероли. Тези нотки придават енергичен и жизнен старт на аромата, като балансират интензивните нотки в сърцето и базата. В сърцевината на Musc Ravageur са богатите подправки – канела и карамфил, съчетани с флорални нотки на роза, корен от перуника и османтус. Тази комбинация внася топлина, пикантност и чувствена мекота, която прави аромата дълбок и интригуващ. Базовите нотки на мускус, ванилия, тонка боб, сандалово дърво, дърво гуаяк, кедър, анималистични акорди и пачули придават дълготрайност и богатство на аромата. Мускусът и анималистичните нотки осигуряват мощен чувствен завършек, докато дървесните акорди и сладката ванилия добавят топлина и мекота. Frederic Malle Musc Ravageur е парфюм, който излъчва увереност и чувственост, подходящ за тези, които искат да направят силно впечатление със своя ароамт. Съчетавайки ориенталските и пикантни нотки, този аромат е идеален за вечерни поводи или специални събития.
Връхни нотки: лавандула, мандарина, бергамот, кориандър, нероли
Сърдечни нотки: канела, карамфил, роза, корен от перуника, османтус
Базови нотки: мускус, ванилия, тонка боб, сандалово дърво, дърво гуаяк, кедър, анималистични нотки, пачули
Лансиран: 2000 година
Тип аромат: Ориенталски, Пикантни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU